avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care sunt etapele constructiei unui garaj pe domeniul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care sunt etapele constructiei unui garaj pe domeniul public? ...

Care sunt etapele constructiei unui garaj pe domeniul public?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:02, 10 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti nevoie de proiect si de autorizatie de ctie. de la primarie. Primaria trebuie sa va concesioneze terenul. Greu de crezut ca veti putea construi fiind vorba de domeniu public.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial solicitati date relevamte la serviciul de urbanism din primaia teritoriala,care poate comunica daca zona permite ,daca viitoarea constructie nu afecteaza infrastructura
Conditionat de raspunsul serviciului din primarie,puteti demara procedura de realizare proiect tehnic,autorizatie de constructie
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)
Notificare primarie construire bucătărie de vara. am citit ... Antik Antik Notificare primarie construire bucătărie de vara. Am citit pe internet despre modificarea legii privind aut.lucrarilor de construire și va întreb pentru ... (vezi toată discuția)
Foisor pe terasa proprie la parterul blocului qwerty12 qwerty12 Buna ziua. Se poate construi um foisor(pergola) pe terasa proprie aferenta unui apartament de la parterul blocului? Terasa are peste 100 mp. E nevoie de ... (vezi toată discuția)