avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Soacra mea in etate de 92 de ani impreuna cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Soacra mea in etate de 92 de ani impreuna cu socrul ...

Buna ziua.Soacra mea in etate de 92 de ani impreuna cu socrul meu care este decedat au avut peste 10 ha de teren(cam 15 ha).Dupa revolutie exista o lege(nu cunosc nr de legi sau decrete)care te punea in posesia doar pana la 10 ha.Aceasta diferenta peste 10ha mai poate sa fie pusa in posesie,soacra mea?Daca da,ce trebuie facut.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc.O zi buna.

Alte discuții în legătură

Duplicat sau copie, titlu proprietate marian1268 marian1268 soacra mea, impreuna cu cei 3 frati au un teren. titlul de proprietate a fost ridicat de unul dintre frati. soacra mea a decedat, iar eu impreuna cu cumnatul ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea dreptului de proprietate Feraru Elena Feraru Elena Socrii mei in anul 1958 au cumparat un teren in raza comunei si a fost incheiat un act de vanzare-cumparare sub semnatura privata , pe care au construit o ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar titlu proprietate dragonel dragonel Va rog ajutati-ma sa gasesc calea legala de rezolvare in urmatoarea speta: In 1953,mama mea ,prin casatorie,a trecut (ca zestre)in rolul socrului sau din ... (vezi toată discuția)