avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O persoană care deține titlul de doctor într-un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O persoană care deține titlul de doctor într-un domeniu diferit ...

O
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2022
Amonasro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Amonasro , utilizator 15:49, 10 Ianuarie 2022
Care este nelămurirea?
Doresc să aflu dacă o persoană cu un doctorat în istorie, cu o temă de istoria muzicii se poate încadra la indemnizația de doctorat dacă activează într-un domeniu artistic (Filarmonica, Opera). Multumesc!
Inn opinia mea, nu se incadreaza.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plată doctorat mantraian mantraian Bună ziua! Sunt licențiat în teologie și profesor grad I preuniversitar. Sporul de doctorat îl primesc dacă doctoratul îl am în filologie? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Grupe de muncă a_silvian a_silvian Buna ziua, Există un decret in 1990 unde sunt specificate meseriile care intra in grupa 1 si 2 de munca. Mai concret ma interesează dacă din ... (vezi toată discuția)
Infiintare galerie de arta galerieArta galerieArta Buna ziua, vreau sa va intreb cum pot eu, ca persoana fizica, sa imi deschid o galerie de arta in care sa imi pot vinde tablourile mele si ale altor artisti ... (vezi toată discuția)