avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare domiciliu, reinmatriculare masina?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare domiciliu, reinmatriculare masina?

Buna ziua,
De cateva luni m-am mutat cu serviciul in alta localitate, in alt judet. Si as dori sa imi schimb si buletinul.
Intrebarea este: trebuie sa schimb si certificatul de inmatriculare si numerele masinii?
Daca nu, in eventualitatea in care o voi vinde, de unde iau certificatul fiscal?

Daca da, ce se intampla daca nu o reinmatriculez? Voi putea scoate fiscalul ulterior de la primarie desi nu voi mai avea domiciliul acolo?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare auto, adresa talon neschimbata LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto + schimbare de domiciliu plentytwo plentytwo Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie putin dificila incercand sa inmatriculez un autoturism. Masina a fost cumparata second hand acum aproximativ 3 luni, si ... (vezi toată discuția)