avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile de preaviz

Buna ziua
Va rog sa ma ajutați cu următoarea speța :
Doresc sa îmi dau demisia de la locul de munca dar in contractul individual de munca nu am prevazut nici o zi de preaviz. Este obligatoriu sa stau in preaviz, conform contractului colectiv de munca sau legi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 10 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal, perioada de preaviz se mentiona in c.i.m.. Daca nu aveti prevazut asa ceva in c.i.m.,atunci nu aveti ce preaviz sa efectuati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul în cazul demisiei este obligatoriu ?dacă doresc sa ... Chiva53 Chiva53 Preavizul în cazul demisiei este obligatoriu ?dacă doresc sa demisionez si nu vreau sa stau în preaviz poate angajatorul sa ma oblige intr un fel sau sa ... (vezi toată discuția)
Preaviz in caz de demisie cristimarian90 cristimarian90 Buna ziua, Doresc sa imi dau demisia de la locul actual de munca si conducerea spune ca trebuie sa stau in preaviz timp de 20 de zile. Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Demisie octaviana_26 octaviana_26 lucrez intr-un supermarket si intentionez sa plec. vreau sa ii anunt. pot pleca doar dandu-mi demisia? sau cat trebuie sa mai stau? daca imi dau demisia azi si ... (vezi toată discuția)