avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Constestatie amenda PLF
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Constestatie amenda PLF

Constestatie amenda PLF.
Buna seara,
De sărbători am fost plecata din tara și la întoarcere am completat acel formular PLF cerut de lege. Astăzi m-am trezit că primesc prin posta romana, cu confirmare de primire, proces verbal și sancționare conform căruia nu as fi completat acel formular PLF. Întrebare, cum se poate face contestația deoarece încă mai am pe telefon descarcata hârtia. Este posibil că să primesc amenda pentru depășirea celor 24 ore ?? Deoarece noi la întoarcere am stat in vama Giurgiu aprox. 4 ore până am reușit să intrăm în țară, dar în situația asta ar trebui sa fie tot grupul, dar numai eu am primit amenda. Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
ada2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 22:07, 11 Ianuarie 2022
Buna seara!
Puteti contesta amenda in 15 zie de la primirea procesului verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am completat un singur plf la întoarcere în tara, ... Adrian2022 Adrian2022 Buna ziua, Am completat un singur PLF la întoarcere în tara, am introdus copilul la minor totodată am adaugat-o și pe soția mea tot acolo iar la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, din miile de oameni care au primit amenzile din partea ... George1444 George1444 Buna seara, din miile de oameni care au primit amenzile din partea dsp pentru formularul plf, imi poate spune cineva cum a procedat, ati platit amenda si dupa ... (vezi toată discuția)