avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara, din miile de oameni care au primit ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara, din miile de oameni care au primit amenzile din partea ...

Buna seara, din miile de oameni care au primit amenzile din partea dsp pentru formularul plf, imi poate spune cineva cum a procedat, ati platit amenda si dupa ati facut contestatie sau ati facut direct contestatie la judecatorie?.Nu stiu cum sa procedez, am intrat in tara pe 6 ianuarie si azi m-am trezit cu "felicitarea" prin poștă.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:44, 28 Ianuarie 2022
Plângere împotriva procesului verbal de contravenție . Faceți singur sau cu ajutorul unui avocat , daca câștigați , onorariul avocațial îl primiti înapoi .

George1444 a scris:

Buna seara, din miile de oameni care au primit amenzile din partea dsp pentru formularul plf, imi poate spune cineva cum a procedat, ati platit amenda si dupa ati facut contestatie sau ati facut direct contestatie la judecatorie?.Nu stiu cum sa procedez, am intrat in tara pe 6 ianuarie si azi m-am trezit cu "felicitarea" prin poștă.

Ștefana889 a scris:

Plângere împotriva procesului verbal de contravenție . Faceți singur sau cu ajutorul unui avocat , daca câștigați , onorariul avocațial îl primiti înapoi .

Acest "daca" ma nelamureste, pentru ca "daca" nu castig raman si cu banii pe avocat dati care presupun ca nu-s deloc putini si banii pe amendă...
Ar fi bine sa platiti inainte jumatate de amenda. Daca veti castiga, veti primi inapoi banii.
Ideal ar fi să beneficiati de posibilitatea legală de a plăti jumatate din minimul amenzii în 15 zile de la comunicarea acesteia, chiar dacă contestați în instanță procesul verbal de sancționare. Dacă acțiunea vă este admisă, vi se va restitui suma plătită, dacă pierdeți, veți fi obligat sî plătiți suma întreagă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la dsp ... ramona7513 ramona7513 Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la DSP si eu si fiul meu pentru intrarea in Roamnia si zic ei necompletarea formularului PLF desi noi ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Proces anulare amenda pentru formularul plf buna seara, am rugamintea ... popava popava Proces anulare amenda pentru formularul PLF Buna seara, Am rugamintea daca este cineva care actionat in judecatat Directia de Sanatate Publica pentru ... (vezi toată discuția)