avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la DSP ...

Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la DSP si eu si fiul meu pentru intrarea in Roamnia si zic ei necompletarea formularului PLF desi noi il aveam completat!!il am in original plus toate vaccinarile si testele PCR .
Trebuie sa contestați la instanta.
Sunt multe cazuri cu amenzi date aiurea.
Este și inutil ceea ce fac în acest moment cu acest formular.
Eu spuneam prin martie 2020 ca ar fi util.asa ceva dar nu și acum.
Atunci virusul era letal.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ok am inteles asta dar problema e ca eu acum nu sunt in tara!! trebuie neaparat sa ajung in Roamnia?sa depun contestatia?ca sa angajez un avocat pentru asta e ca si cum as platii amenda deoarece orice avocat are o taxa!! eu deabia in august ajung acasa inapoi,oare e tarziu?
Puteti angaja avocat dar rapid ca sa nu ieșiți din termen.
Avocatul va poate reprezenta și dacă nu veniți la proces.
Contestatia trebuie facuta in termen de 15 zile de la primirea procesului-verbal. Va poate reprezenta un avocat, iar in cazul in care castigati procesul, puteti solicita restituirea cheltuielilor (adica taxa de timbru si onorariul avocatului) si jumatatea din minimul amenzii platite, in cazul in care platiti aceasta suma tot in cele 15 zile.
Contestatie la instanta de pe raza adresei de domiciliu ,chiar si online ,cu conditia sa primiti confirmare de primire a actiunii.Nu toate judecatoriile confirma documetele primite ,iar acest lucru e in defavoarea celui ce-si asuma acest fapt.
Daca va permite termenul de contestatie, trimiteti documentele scanate online si copiile acestora semnate olograf, cu mentiunea < conform cu originalul > si le trimiteti cu firma de curierat DHL.

Aveti doua variante de rezolvare : pe cont propriu sau cu specialist /avocat.
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2022
office_log, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, din miile de oameni care au primit amenzile din partea ... George1444 George1444 Buna seara, din miile de oameni care au primit amenzile din partea dsp pentru formularul plf, imi poate spune cineva cum a procedat, ati platit amenda si dupa ... (vezi toată discuția)
Proces anulare amenda pentru formularul plf buna seara, am rugamintea ... popava popava Proces anulare amenda pentru formularul PLF Buna seara, Am rugamintea daca este cineva care actionat in judecatat Directia de Sanatate Publica pentru ... (vezi toată discuția)