avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la DSP ...

Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la DSP si eu si fiul meu pentru intrarea in Roamnia si zic ei necompletarea formularului PLF desi noi il aveam completat!!il am in original plus toate vaccinarile si testele PCR .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa formulati plangere impotriva-procesului verbal de contraventie.
Plangerea o puteti formula prin avocat, cu sanse mai mari de castig sau depune personal on line la instanta competenta.

In cazul admiterii plangerii, va recuperati onorariul de avocat si alte cheltuieli facute cu procesul prin cheltuielile de judecata

Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripție își are sediul Direcția de Sănătate Publică județeană sau a municipiului București emitentă a procesului-verbal de contravenție., potrivit art. 4 alin. 4 din ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 129/2021

Aveti posibilitatea sa platiti in termnen de 15 zile, jumatate din minimul amenzii stabilite de lege, in situatia in care castigati procesul aceasta suma vi se restituie.
Plangerea se formuleaza in termen de 15 zile de la comunicarea procesului-verbal de contraventie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2022
Cabinet de Avocat - Ciurea Cristina, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, din miile de oameni care au primit amenzile din partea ... George1444 George1444 Buna seara, din miile de oameni care au primit amenzile din partea dsp pentru formularul plf, imi poate spune cineva cum a procedat, ati platit amenda si dupa ... (vezi toată discuția)
Proces anulare amenda pentru formularul plf buna seara, am rugamintea ... popava popava Proces anulare amenda pentru formularul PLF Buna seara, Am rugamintea daca este cineva care actionat in judecatat Directia de Sanatate Publica pentru ... (vezi toată discuția)