avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! Copilul meu este la clasa a V-a A și as ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! Copilul meu este la clasa a V-a A și as vrea ca ...

Bună seara!Copilul meu este la clasa a v a A și as vrea ca pana se începe semestrul 2 sa îl transfer la a v a B ,la aceeași scoala.Motivul este profesorii care sunt mai buni .Cum pot proceda?Este posibil sa nu mi se accepte cererea? Cum pot formula cererea ,ce motive pot găsi sa nu se supere profesorii?Va mulțumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:47, 12 Ianuarie 2022
Trebuie sa aveti alt motiv ca sa-l transferati... De exemplu, vecinul dvs are copilul la B si vor veni impreuna acasa.
Cerere simpla, catre director.
Este posibil sa nu se accepte...depinde si cati copii sunt la B, cati la A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer scolar elenasimpalean elenasimpalean Buna ziua , sunt mama unei fetite de 15 ani (cl. IX) si doresc sa o transfer de la scoala unde este acum deoarece ea a facut gradinita si clasele I - VIII la ... (vezi toată discuția)
Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)
Bullying la școală camelllia camelllia Buna ziua, am un copil clasa 5-a la un liceu. Am zis ca primele 2 luni sunt de acomodare, in special baietii incercand sa stabileasca niste ierarhii, dar in ... (vezi toată discuția)