avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Case Buna ziua, Oare m-ar putea ajuta cineva cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Case Buna ziua, Oare m-ar putea ajuta cineva cu un sfat? Parintii ...

Buna ziua,
Oare m-ar putea ajuta cineva cu un sfat?
Parintii mei detin o casa iar terenul acesteia este foarte lung si as dorii sa construiesc alaturi de sotul meu inca o casa ,dar pentru acest lucru dorim sa solicitam un credit.
Terenul trebuie sa fie pe numele nostru pentru a putea fi girata casa la banca ? (se poate impartii terenul ?)
Ce deschidere trenuie sa aiba terenul la strada ?
S-ar putea introduce noi contoare pentru utilitati?
Se poate obtine un numar nou de casa ?
Ce acte sunt necesare pentru cele mai sus mentionate?
Astept raspunsul dvs . VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Se poate revoca o donatie? Ama81 Ama81 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema cu privire la un teren primit prin donatie de la parinti. Terenul l-am primit prin act de donatie acum cateva luni, ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite de 15 luni deniss_2008 deniss_2008 Am urmatoarea problema: Am un credit contractat la [editat] si de 15 luni datorita faptului ca am ramas fara loc de munca nu mi-am mai putut plati ratele. Am ... (vezi toată discuția)
Constructie de casa daniela.ilea daniela.ilea Daca stie cineva legea constructiilor ,poate ma ajuta si pe mine.Am mostenit un teren pe care trebuie sa-l impart cu cineva X .Terenul este lat de 19 m si lung ... (vezi toată discuția)