avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În cazul unei vânzări imobil în care sunt doi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În cazul unei vânzări imobil în care sunt doi proprietari, ...

În cazul unei vânzări imobil în care sunt doi proprietari, mama și fiica ( moștenitoare dupa tata) impozitul către stat, reținut de notar, se calculează la valoarea integrala a imobilului sau ptr fiecare vânzătorul în parte?

Alte discuții în legătură

Se poate ataca un contract de vanzare -cumparare de catre mostenitori perchiumihaela perchiumihaela buna ziua.as dori o lamurire daca se poate.in anul 2001 parinti mei au vandut un apartament iar cu banii rezultati din vanzarea acestuia au cumparat o casa dar ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru vanzare locuinta vanduta dupa mostenire tiberiu2008 tiberiu2008 Buna ziua, Sotul a decedat in august 2010, in octombrie 2010 s-au facut actele pentru succesiune (deci in mai putin de 6 luni) si in februarie locuinta ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil mostenit Dani020 Dani020 Buna ziua. Detin de mai putin de un an 1/2 cota parte din apartamentul parintiilor. Dupa decesul tatalui meu, am mostenit 1/2, iar mama mea 1/2. Ne-am decis ... (vezi toată discuția)