avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am cumpărat un autoturism și urmează ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am cumpărat un autoturism și urmează să-l înmatriculez, ...

Bună ziua. Am cumpărat un autoturism și urmează să-l înmatriculez, iar la actele solicitate este și ,,În situația în care certificatul de înmatriculare urmează a fi înscrisă și o altă persoană se vor prezenta și documentul care să ateste dreptul legal în virtutea căruia persoana poate folosi verhiculul, în copie și original". Menționez faptul că unicul proprietar vreau să fiu trecută eu si să dau în folosință fiului meu. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: palma , utilizator 18:26, 11 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc

Voinea Liviu a scris:

Inscrieti auto pe numele dvs si ulterior incheiati un contract de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A doua persoana in certificatul de inmatriculare saulescueduard saulescueduard Buna ziua, Am cumparat o masina si urmeaza sa o transcriu pe bunica mea. Pe mine doresc sa ma trec utilizator in certificat. Idee este ca nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism pe numele sotiei Visarex Visarex Buna ziua, O intrebare scurta: Vreau sa cumpar un auto din alt judet. Problema este ca vreau sa o inmatriculez pe numele sotiei, insa nu vreau sa o iau si ... (vezi toată discuția)
Masina inregistrata pe c.m.i GXG29 GXG29 Buna ziua asa dori sa achizitionez o masina inregistrata pe C.M.I ce acte ar trebui sa fac cu aceea persoana pentru a cumpara masina . (vezi toată discuția)