avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am un PFA cu domeniul de activitate taxi.Am prelungit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am un PFA cu domeniul de activitate taxi.Am prelungit o data ...

Am un PFA cu domeniul de activitate taxi.Am prelungit o data autorizația taxi cu 5 ani din 2019 pana in 2024,între timp am schimbat mașina iar anul de fabricație a-l masinii este 2012.
Întrebarea mea este dacă acum in 2022 mașina face 10 ani ,pot prelungi autorizația taxi cu încă 5 ani adică pana in 2027 cu toate ca autorizația mea este valabilă pana in 2024?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Retragere autorizatie taxi leorot leorot Buna ziua, In septembrie 2007 a aparut noua lege a taximetriei. Conform acesteia, toate masinile care efectueaza servicii de taximetrie trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie taxi Taximetrie Taximetrie Buna. Am cumparat doua masini de la o firma taxi, am deshis un PFA, ambele masini au avut autorizatie valabila inca 2 ani, intrebarea mea este daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Taxa locala auto Parvu Raduta Parvu Raduta Am cumparat o masina din strainatate,am inmatriculato pe numele meu si am obtinut primul rand de numere provizorii.Pentru a prelungi autorizatia provizorie de ... (vezi toată discuția)