avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, ce taxa trebuie platita pentru o actiune de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, ce taxa trebuie platita pentru o actiune de majorare ...

Buna ziua, ce taxa trebuie platita pentru o actiune de majorare a pensiei alimentare si unde ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:57, 12 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Nu trebuie sa platiti taxa de timbru. Acțiunea este scutiaă de la plata taxei de timbru, potrivit art. 29 alin. 1 pct. a) din OUG nr. 80/2013.
Multumesc.
Se poate solicita in cererea de majorare a pensiei alimentare ca tatal copilului/intreprinderea la care lucreaza sa vireze banii in contul meu bancar?
Nu mai este posibil,,daca nu achita.il executati silit.
Nu mai este posibil,,daca nu achita.il executati silit.

Alte discuții în legătură

Pensia de întreținere pentru copil major AlexaAdi AlexaAdi Buna ziua as dori sa stiu daca pot sa ii cer fostului sot eu sau fiul meu prin instanta sa vireze bani in contul fiului meu odata cu cerere de mărire a ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru anelia88 anelia88 buna ziua, am angajat un avocat pentru a intenta un proces de stabilirea domiciliului minorului si pensie alimentara.Avocatul mi-a spus sa ma duc eu sa platesc ... (vezi toată discuția)