avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suprafata data altei persoane juridice pentru a-si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suprafata data altei persoane juridice pentru a-si deschide punct de lucru.

Spuneti-mi, va rog, in situatia in care am dat o suprafata in comadat unei societati, aceeasi suprafata as putea sa o dau in chirie sau in comadat altei persoane juridice pentru a-si deschide punct de lucru?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: alexank , utilizator 09:53, 21 Februarie 2022
Urmăresc și eu orice răspuns la această întrebare. Cu stimă.
Pana la urma am reziliat contractul de comodat cu acordul partilor si am intocmit unul de inchiriere cu noua persoana juridica interesata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme contract inchiriere carmen silva carmen silva Am mai deschis acum ceva timp un subiect referitor la faptul ca am un contract de inchiriere incheiat in 2002. Pe vremea aceea respectivul chirias era persoana ... (vezi toată discuția)
Deducere chirie sediu social adrianadamian2009 adrianadamian2009 Sunt interesata sa inchiriez un apartament care va avea statut de locuinta personala pentru familie, cat si sediu social pentru o societate. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)