avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent reinsertie in cazul a 2 norme. Buna ziua. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent reinsertie in cazul a 2 norme. Buna ziua. Sunt angajata cu 2 norme întregi. Doresc sa revin ...

Bună ziua. Sunt angajata cu 2 norme întregi. Doresc sa revin la lucru la încheierea concediului de maternitate,. Solicitarea pentru revenirea în activitate trebuie adresata angajatorului la care am norma de baza sau ambilor? De asemenea, e posibila revenirea în activitate doar la unul dintre locurile de munca sau trebuie simultan la ambele? Si in cazul in care e posibila revenirea doar la un singur loc de munca acesta trebuie sa fie norma de baza? Mulțumesc. .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 12 Ianuarie 2022
Solicitarea pentru revenirea în activitate trebuie adresata ambilor angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,este posibil sa îmi deschid un contract de munca full ... alinamihalache alinamihalache Buna ziua,este posibil sa îmi deschid un contract de munca full tine ,in timp ce sunt in concediu de odihna la actualul loc de munca dacă vreau sa îmi dau ... (vezi toată discuția)
Postnatal si cic angajator partime brendissima brendissima Cum tb procedat in cazul in care salariata insarcinata va intra in postnatal la angajatorul la care lucreaza cu norma intreaga vis-a-vis de alt contract cu ... (vezi toată discuția)
Gravida- desfacerea celui de-al doilea contract de munca alta alta Sunt angajata unei institutii de stat, lucrez ca delegata la o fundatie. Ca atare, am un contract pe perioada nedeterminata la institutia de stat ( de la care ... (vezi toată discuția)