avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere minor Buna seara, cum se calculeaza ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere minor Buna seara, cum se calculeaza pensia ...

Pensie intretinere minor
Buna seara, cum se calculeaza pensia de intretinere pentru minor? Stiu ca 1/4 din salariul , dar din care salariu, de baza sau cel net? Sa zicem ca eu am un salariu net pe contractul de munca de 2000 lei, pe care ii iau luna de luna. Pe langa salariul de 2000 lei mai castig 1000 de lei din ore suplimentare , in diferite luni,care imi apar ca salariu. Eu din ce suma trebuie sa platesc 1/4?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dani el , utilizator 20:01, 12 Ianuarie 2022
Când întreţinerea este datorată de părinte, ea se stabileşte până la o pătrime din venitul său lunar net pentru un copil, o treime pentru 2 copii şi o jumătate pentru 3 sau mai mulţi copii.
Cu alte cuvinte sunt obligat sa platesc 1/4 si din orele suplimentare? Multumesc!
din cat luati in mana luna de luna. luna
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de calcul pensie intretinere sonyka sonyka buna ziua cum se calculeaza pensia de intretinere pt minor ?se i-a procent din salarul brut sau din salariul net?si inca o intrebare.tichetele de masa se ... (vezi toată discuția)
Marirea pensiei de intretinere! rockade rockade Buna ziua!Astazi am avut proces pentru marirea pensiei de intretinere a fiicei mele.Cat va obtine daca tatal ei are un salariu net mediu de 4.200 lei dar mai ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara Costel1977 Costel1977 Buna ziua, În situația actuală plătesc pensie alimentara pentru 2 minori 33% din venitul net iar fosta sotie m-a dat în judecată pentru recalculare ... (vezi toată discuția)