avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara .Va deranjez cu o întrebare. Este posibil ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara .Va deranjez cu o întrebare. Este posibil că de ...

Buna seara .Va deranjez cu o întrebare. Este posibil că de pe data de 30.09.2021 mi s-au luat probele de sânge și nici până în acest moment nu mi-au venit rezultatul ? Cat poate dura ?Va mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Durata mare clasare dosar in urma retinerii permisului pentru alcool 0.42 in sange BogdanCbi BogdanCbi In urma cu aproape un an 08 iunie 2014 mi-a fost retinut permisul in urma unui control in trafic in care s-a stabilit ca am consumat alcool. Valoarea pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in data de 1 august 2021 la ora o3 10 dimineata am ... alexandru.31 alexandru.31 Buna seara! In data de 1 August 2021 la ora o3 10 dimineata am fost oprit de un echipaj de Politie pentru o verificare de rutina, mi sa cerut documentele la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)