avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineata Am o întrebare va rog. Pe lângă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineata Am o întrebare va rog. Pe lângă locul de munca ...

Bună dimineata
Am o întrebare va rog. Pe lângă locul de munca cu norma întreaga 8 ore/zi mai lucrez și la o alta firma cu 2 ore/zi. Acum întrebare de la acea firma unde lucrez 2 ore/zi pot beneficia de concediu de odihna dacă da și ce perioada, multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 13 Ianuarie 2022
Da, puteti beneficia de concediu de odihna in perioada programata.
Și ce perioada, câte zile

Cornel Vasile a scris:

Da, puteti beneficia de concediu de odihna in perioada programata.

Perioada o stabiliți cu angajatorul, iar durata anuală a CO este prevazuta jn contractul dvs de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru 1/2 norma pisi@yahoo.com pisi@yahoo.com De cate zile de concediu beneficiaza o persoana angajata cu 1/2 norma? (vezi toată discuția)
Co norma partiala v_florina v_florina Buna ziua, Revin cu vesnica intrebare referitoare la CO pentru angajat cu norma partiala. Inteleg, daca am un angajat cu norma de 2 ore/zi si 21 zile CO, ... (vezi toată discuția)