avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stare civila - Nume diferit defunct in registrele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stare civila - Nume diferit defunct in registrele stare civila pt anexa 24

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei spete
Mostenitorii defunctului ZAULEAN C. s-au prezentat la primarie cu actele in vederea eliberarii anexei 24 a defunctului. Problema este ca defunctul figureaza in registrul de stare civila NASTERI cu alt nume MARIN C. ( doar numele de familie fiind diferit). Practic in registrul NASTERI si CASATORIE figureaza MARIN C. iar in registrul DECES cu ZAULEAN C. Nu s-au inscris mentiuni in niciun registru referitor la numele de ZAULEAN C.
Titlul de proprietate al defunctului este emis pe numele ZAULEAN C.
Ce pot sa faca mostenitorii avand in vedere eroarea descoperita pentru a reusi sa obtina anexa 24 si ulterior efectuarea succesiunii. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
diana1989, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare pentru secretari ai uat - anexa 24 deliuta deliuta Va rog sa-mi explicati cum aplicati dispozitiile pct. 251 alin 5 din Codul Fiscal, care prevede că secretarului uat, îi revine obligaţia să trimită ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune vali_085 vali_085 Buna dimineata!Pentru dezbaterea unei succesiuni am solicitat o copie a tilului de proprietate al defunctului.Pe copia titlului de proprietate am observat ca a ... (vezi toată discuția)
Certifica de deces ContSters77543 ContSters77543 Buna ziua, in urma cu cateva zile odata cu verificarea actelor pentru inceperea demersurilor pentru o succesiune am observat urmatoarele nereguli in acte: un ... (vezi toată discuția)