avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune loc de veci Daca in testament se specifica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune loc de veci Daca in testament se specifica : toate ...

Succesiune loc de veci

Daca in testament se specifica : toate bunurile mobile si imobile ce se vor gasi la data decedului in patrimoniul meu instituingu l legatar universal: cuprinde si locul de veci al defunctului.?
Precizez ca locul de veci este pe numele defunctului.

Alte discuții în legătură

Testament raul89 raul89 Buna seara. Supun atentiei dumneavoastra urmatorul text existent intr-un testament: \"testez lui x, totalitatea bunurilor mobile SAU imobile ce ... (vezi toată discuția)
Testamentul intre soti schimba cotele de mostenire la succesiune? lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Doi soti, avand doi copii, isi fac testament unul altuia. \"Las sotului meu (sotiei mele) ... toate bunurile mobile si imobile ce se vor gasi ... (vezi toată discuția)
Testament cu prevederi interpretabile marius_cerbu marius_cerbu Am depus o cerere de despagubire conform legii 10, in anul 2001.Dupa 7 ani in care dosarul a trecut prin mainile multor comisii si era pregatit spre a fi ... (vezi toată discuția)