avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu o problema. Sora ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu o problema. Sora si fratele ...

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu o problema. Sora si fratele meu au mers la asociația de proprietari ca să se lămurească la niște neînțelegeri. Deci, au avut de plata o suma de bani și au plătit, dar de plata le au venit tot mai mult. Când au mers și au cerut explicații intr-un mod frumos, dar președintele a început sa ii înjure. Au ieșit afara iar acesta din urma l-a prins pe fratele meu care e minor de par și l-a trântit pe jos. I-a rupt și haina. Sora mea împreună cu un alt prieten de al fratelui meu, minor și el, l-au scos din mâinile individului, dar și sora mea a fost lovita și e vanata la ochi si prietenul fratelui meu are buza sparta. În cele din urma au chemat politia, dar de la politie a venit o doamna care nici măcar nu a vorbit cu ei, colegul dânsei i-a legitimat și atât. După ce a ieșit împreună cu individul din asociație le-a zis alor mei ca le da 2000 de lei amenda. Era de la politia comunitara. As dori, dacă se poate, sa imi spuneți toți pașii care ar trebui urmați pentru a face dreptate. Nu mi se pare admisibil ca un om plătit din banii noștri sa facă asa ceva. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Vârlan Alexandra , utilizator 18:56, 13 Ianuarie 2022
Buna ziua!
Puteti solicita eliberarea unui certificat medico-legal pentru loviturile primite si sa le faceti si copiilor fotografii pentru a se vedea semnele. Incercati sa aflati daca exista vreun martor care a vazut/auzit ceva sau orice proba care v-ar fi de folos.
Apoi plangere la politie pentru infractiunea de loviri sau alte violente si puteti solicita si desfasuratorul apelurilor la politie pentru a se vedea apelul facut.
Va mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta si ce trebuie facut ContSters249124 ContSters249124 acum 2 seri in urma am fost omul nepotrivit la locul nepotrivit adica am luat parte la o bataie de na-m vazut asa cv decat in filme. mergeam cu fratele meu ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Ana65 Ana65 Va salut. In urma unei altercatii , fratele meu a cazut victima. Mentionez ca fratele meu se intorcea catre casa si nu avea nici o legatura cu incidentul , ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala dre_andrei dre_andrei buna ziua. am o problema. mama mea si cu sora mea se certau din cauza unor sticle cu o femeie de 35 de ani. dupa cearta (ea le-a injurat) aceasta si-a chemat ... (vezi toată discuția)