acum 2 seri in urma am fost omul nepotrivit la locul nepotrivit adica am luat parte la o bataie de na-m vazut asa cv decat in filme. mergeam cu fratele meu acasa de la slujba de inviere si cu inca un prieten cand la um moment dat opreste un taxiu langa noi din care coboara 4 persoane cu bate in maini si la luat pe fratele meu la bataie pana au rupt batele de el, eu mi-am luat o palma peste fata si o bata peste mana si tarata p jos. aa am uitat sa spun k sunt gravida in luna a6a. la un moment dat a venit politia ca era p acolo. nu lea luat datele iau lasat sa plece. as vrea sa stiu ce ias putea face sa plateasca pt asta atata timp cat nui cunosc nam date despre ei??
as avea un suspect care ia furat telefonul fratelui meu inainte cu jumatate de ora si la si amenintat k da cu masina peste el. (intre ei au mai fost altercatii dar minore)si eu cred k tipul asta ia pus pe acestia sal bata. m-as putea agata de el???? va rog vreau rasp repede
Primul lucru care trebuie sa faci e sa mergi la politie si sa faci o plangere penala. Fratele tau a fost la spital? Daca da, cate zile de ingrijiri medicale a primit?
asta sa intamplat in noaptea de inviere si agresorii au stiut cum sa dea k nu prea are semne decat cateva vanatai si se clatina 2 dinti doar de acolo daca scoate cv. da va dati seama e pastele de acum dup[a paste sa se duca. au dat probabil in stomac in cap ?
Violenta
ContSters249124
acum 2 seri mergand acasa cu fratele meu si inca un prieten langa noi coboara dintr-un taxiu 4 prsoane cu bate si il ia la bataie pe fratele meu in ultimul hal ... (vezi toată discuția)