avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violenta

acum 2 seri mergand acasa cu fratele meu si inca un prieten langa noi coboara dintr-un taxiu 4 prsoane cu bate si il ia la bataie pe fratele meu in ultimul hal si eu am luat o palma o bate peste mana si tarata pe jos fiind gravida in luna a6a nui cunosc nu am date despre ei. dar as avea un suspect care ia furat tel fratelui meu inainte cu o juma de ora si la amenintat k da cu masina peste el.si in momentul de fata tel este tot la el eu cred k el ia pus pe acestia. ma pot agata de el? va rog din suflet sa-mi raspundeti
Cel mai recent răspuns: ContSters249124 , utilizator 19:35, 16 Aprilie 2012
Ceea ce puteti face este sa depuneti o plangere penala , la politie sau la parchet, in termen de 2 luni .Povestiti in plangere cum s-au petrecut lucruile si pe cine banuiti ca ar fi instigatorul celor care v-au agresat.
Daca aveti leziuni, mergeti la serviciul de medicina leegala pentru a obtine si certificat medico-legal, pe care-l atasati plangerii .
Fratele dvs., de asemenea , sa depuna plangere impotriva celui care i-a furat telefonul si l-a amenintat.
va multumesc asa am sa fac dar sa deschida la politie k acum e pastele sper sa nu fie prea tarziu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta si ce trebuie facut ContSters249124 ContSters249124 acum 2 seri in urma am fost omul nepotrivit la locul nepotrivit adica am luat parte la o bataie de na-m vazut asa cv decat in filme. mergeam cu fratele meu ... (vezi toată discuția)
Amenintat pe nedrept kakadu kakadu buna ziua ..am lucrat la o firma fara carte de munca.1 an de zile.si colega care avea carte de munca l-a furat pe patron de vreo 300 mil....am inregistrato pe ... (vezi toată discuția)
Complice la talharie ? sau doar complice la lovire si alte violente? Lauriano Lauriano Buna ziua. Fratele meu avand un conflict la scoala cu un coleg de clasa, a decis sa se razbune pe acel copil. A luat alti doi prieteni cu masina si au mers la ... (vezi toată discuția)