buna ziua ..am lucrat la o firma fara carte de munca.1 an de zile.si colega care avea carte de munca l-a furat pe patron de vreo 300 mil....am inregistrato pe tel knd mi-a zis mie asa( hai sa umflam la inventar k sa iese bn k aduc io banii inapoi k am avut o problema) i-am zis la patron si a vazut si inregistrarea pe tel..si apoi ea nu a recunoscut nici acum..a vrut sa se spanzure pt k se simtea vinovata..apoi a recunoscut k a luat doar 30 mil..si atat..paronul a dato afara si mi-a zis mie sa imi faca carte de munca. k sa putem sa o dam in judecata sa ma pun ca martor k l-a furat..si am zis k nu pt k nu am vazut..m-a tot batul la cap cu asta.si i-am dat cheia d la magazin si am zis k atunci knd rezolva problema sa cheme.sa nu raspund eu pt ea.acum ea knd a vauzt k numai sunt la magazin sa intors la el si a mai recunoscut k a mai luat 50 mil dar cik restul eu i-am luat..asta a crezuto..si acum trimte oameni sa ma ameninte k ma bat si nush ce dak nu ii dau banii la patron inapoi.....ce pot face???????va rog rasp si mie
de la vorbe la fapte e o cale destul de lunga si aici ma refer la amenintari si o eventuala cerere de chemare in judecata. doar o expertiza contabila poate hotari cand s-a produs prejudiciul si valoarea sa iar in functie de aceste date coroborate cu perioada in care ati fost angajat cu forme legale se va stabili ca nu ati avut vreun amestec
ar trebui s v duceti la politie daca va este teama de ei. alta cale nu aveti, sa scapati de ei, si daca sunt periculosi ar fi bine sa o faceti cat mai repede.
daca, nu va este teama, si vreti sa formulati plangere doar de dragul de a o formula, nu cred ca ar trebui sa va pierdeti vremea, ptr ca mare lucru nu veti obtine.
la noi este orasul mic si ii cunosc politistii ..daca depun o plangere la parchet nu e mai bine?? si in plus m-au amenintat la munca.chiar azi eu sunt la munca si au venit aici la mine...ce ziceti ?:(
Angajare fara carte
kakadu
buna ziua.am si eu o intrebare care ma poate ajuta va rog..am lucrat la o firma timp de 12 ore pe zi de luni pana sambata..(patronii deschideau si vindeau ... (vezi toată discuția)
O problema
pablo1984
buna ziua , am si eu o problema cu un pustan,acum cateva zile m-a rugat sa-i trimit un colet cu un telefon mobil spunandu-mi ca el nu-l poate trimite avand ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
mirela12345
am avut o problema cu o bluza de la un magazin de haine. am cumparat-o de la o persoana care vindea haine in propriul apartament. ulterior, la o saptamana am ... (vezi toată discuția)