buna ziua , am si eu o problema cu un pustan,acum cateva zile m-a rugat sa-i trimit un colet cu un telefon mobil spunandu-mi ca el nu-l poate trimite avand probleme cu fan curier eu i-am zis ca il ajut ,bun. persoana caruia i-am trimis coletul in acelasi timp si ea a trimis un colet cu un tel mobil ., dar coletul persoanei respective a ajuns intainte ca al nostru sa ajunga la ea.Acest pustan mi-a zis sa-i intorc coletul ca nu-i place respectivul tel si ca il vrea pe al lui inapoi,eu i-am zis bine mai hai ca mergem sa-l anulam , knd a sosit inapoi tel lui m-a trimis pe mine sa-l ridic el spunandumi ca il impacheteaza pe celalalt sa-l trimitem persoanei respective inapoi ,bun l-am ridicat am iesit cu el la masina lui si mi-a zis ca nu il mai trimite inapoi ca sa il oprim noi ca imi da si mie 2 mil din el ,eu nu am vrut asa ca am dus munca de lamurire sa il trimita inapoi persoanei ca imi face mie probleme.dupa ce am plecat acasa m-a sunat sa ii dau tel lui ca nu i l-am dat eu dandu-il dimineta inainte k sa trimita tel celeilalte prsoane.A doua zi m-am trezit cu plangere la politie fiind chemat ca sa-i dau tel. ajuns acolo politia a zis ca dece nu a trmis pe numele lui si m-a bagat pe mine avand factura pe telefon agentul i-a zis sa ii dea factura el refuzand ,a treia zi am fost iar chemat acolo sa depuna el reclamatie dupa 5 min el a plecat fara sa depuna reclamatie nu a mai vrut am fost la acelasi agent si i-am zis ca eu mai stau ca reclamantul a plecat .intrebarea mea este dac imi poate creea vreo problema si dupa ceva zile si cu acea plangere ca vreu sa optez pentru jandarmerie si imi este frica sa nu imi creeze nebunul vreo problema el in concluzi nu a pacalit persoana aceea si cred ca vrea sa scoata bani de la mine cu forta .Multumest anticipat si scuze de caligrafie m-am grabit!
problema este ca eu i-am dat telefonul pagubitul nu este niciunul dor ca el mai vrea odata banii sau un telefon de la mine asa de cate ori trebuie sa il dau pana la nesfarsit .daca ar face toata romania asa inseamna ca nu ar mai munci nimeni.el vrea sa ia cu orice pret bani de la mine ca , cu asta se ocupa cred eu.daca eu as avea un obiect pe care am acte si vi-l dau dvs asa intre prieteni dupa care imi returnati obiectul si ma duc la politie si va reclam ca m-i la-ti furat va pot cere din nou acelasi obiect?as vrea daca se poate sa imi spuneti daca patesc ceva din toata povestea asta fiind nevinovat doar asa ca vrea el sa ia bani de la mine?multumesc anticipat!
Lamuriti cu "pustanul" situatia cu care va confruntati,explicati riscurile si intelegeti-va cu partea care legal,are dreptul sa se sesiseze autoritatile pentru competenta solutionare
Faceti eforturi pentru 1 intelegere amiabila,pentru a indeparta neplacerile cauzate de audieri,instanta si altele ce pot urma
problema este ca nu am nicio sansa sa discut cu el. El vrea neaparat sa scoata bani de la mine cum v-am mai spus ,nu cred ca as ajunge la o intelegere cu el .Ce sa fac altceva o solutie sa nu ma oblige sa-i dau banii ca el asta vrea sa mai scoata inca o data banii pe telefon.Cum ma poate baga in instanta daca eu nu i-am facut nimic doar ca l-am ajutat pe el?Chiar asa este in romania asta?Daca eu ma duc si depun o plangere ca unul mi-a furat ceva si mie chiar nu m-i s-a furat nimic cum pot sa dau eu omul ala in judecata s-ai creez probleme?multumesc anticipat!