avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cei cu handicap grav
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cei cu handicap grav

cei cu handicap grav sunt scutiti de taxa auto fara sa poseda permis de conducere?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 19:02, 16 Ianuarie 2010
Nu. Daca nu poseda permis de conducere, nu sunt scutiti de la plata taxei auto. :)
O aberatie legislativa. Ingradirea dreptului de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto redusa pentru persoana cu handicap? ejneb00n ejneb00n Buna seara si la multi ani. Detin un automobil inscris in Italia, euro 2 si mi se pare o crima taxa auto pentru inscriere aici la noi din moment ce masina am ... (vezi toată discuția)
Scutire taxe pt. persoana cu handicap Cocainaa Cocainaa Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva ,mentionaz ca sunt operat de 2 ori pe cord ( ... (vezi toată discuția)
Impozitul auto,scutit sau de platit. Cocainaa Cocainaa Buna ziua, Am o mare nedumerire.Conform legii 448/2006 as fi scutit de la plata impozitului auto fiind persoana cu handicap grav sau accentuat.Am fost la ... (vezi toată discuția)