avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zona comuna sau privata ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zona comuna sau privata ?

Zona comuna sau privata ?

Buna ziua, aș dori sa știu la coloanele de apa dintr-un bloc, de unde începe zona privata ? Robinetul de izolare este considerata zona comuna ?

Va mulțumesc !
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2022
andyk, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:05, 14 Ianuarie 2022
Eu stiu ca de la te-ul ce pleaca catre dvs. incepe partea/zona "privata"-toata coloana orizontala cu tot ce aveti in apartament ( robineti de inchidere la schimbul bateriei/baterie...
Partea bcomuna de instalatii este reprezentata de instalatia verticala pana la t-ul de bransare cu instalatia orizantala care deserveste consumatorul
Intreaga instalatie de la cosul cu instalatia generala verticala apartine si intra in responsabilitatea proprietarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se delimiteaza raspunderea asociatiei si intervine raspunderea proprietarului D_S D_S Ne confruntam (asociatia de proprietari) cu o problema,tehnica sau de interpretare. La WC-ul de serviciu s-a spart teava de alimentare cu apa rece dupa teul ... (vezi toată discuția)
Delimitare parte comuna aoa aoa salutare, am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)
Instalatia verticala apartine partii comune vali m vali m \'\'Instalatia verticala apartine partii comune De la nivelul piesei de legatura din instalatia verticala catre consumatorul individual ,instalatia respectiv ... (vezi toată discuția)