avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am radiat pfa-ul fara activitate la ONRC.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am radiat pfa-ul fara activitate la ONRC.

Am radiat pfa-ul fara activitate la ONRC ,la anaf nu am.mers sa depun declaratia unica la termenul de 30 zile .Am infiintat pfa-ul in 19.10.2021 si l-am radiat in 21.11.2021 la Registrul comertului de acolo mi-a zis sa trec si pe la.anaf.Am mers la Anaf ( loc de domiciliu Baia Mare )si la ghiseu mi-au spus ca daca nu am avut nici o activitate si nu am depus decl unica nu mai trebuie sa depun nimic la ei nici un act de radiere .Am sunat si la Anaf Satu Mare si la fel mi-au confirmat loc .de care a figurat sediu firmei. Intrebarea este daca am procedat bine si daca cei din institutia Anaf m-au indrumat bine pt ca nu doresc sa ma astept la penalizari sau amenzi pentru perioada cat timp am avut infiintat pfa fara sa depun acele declaratii, la anaf si dupa radiere de la onrc.Activitatea a fost pe cresterea altor animale ,Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Atunci când nu folosești pfa-ul 5 ani acesta va fi radiat? 2nel 2nel Buna ziua! Este adevărat că atunci când nu folosești PFA-ul 5 ani, acesta va fi radiat? Am aflat de curând, de la ANAF că trebuie să depun ... (vezi toată discuția)
Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)