avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Activitate preponderenta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Activitate preponderenta

Buna ziua
M-am blocat la completarea unui formuar de bilant care cere activitatea preponderenta si activitatea preponderenta efectiv desfasurata la o societate cu o activitate principala declarata la reg.comertului care nu are legatura cu activitatile desfasurate in timpul anului. Una din activitatile desfasurate atarna mai greu la cifra de afaceri deci stiu care este activitatea preponderenta efectiv desfasurata dar nu imi imaginez ce sa trec la activitatea preponderenta. Pana acum nu am avut aceasta situatie si din ce citesc nu imi dau seama. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deschidere srl alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 buna ziua, vreau sa-mi deschid un srl. 1. de ce documente am nevoie? 2. ca si obiect de activitate, am inteles ca se plateste de cate obiecte iti treci, ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se trece in bilant,cel principal sau cel preponderent? carmenbn carmenbn Un SRL are,conform actelor constitutive,un obiect de activitate principal si mai multe secundare.Activitatea pe care o desfasoara preponderent apartine unuia ... (vezi toată discuția)
D.094-cifra de afaceri recalculata sau nu? camicami camicami Societate infiintata in iulie 2011. Perioada fiscala TVA -trimestrul. La 31.12.2011 cifra de afaceri obtinuta este 21.835 lei. Care este cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)