avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce cod CAEN se trece in bilant,cel principal sau cel ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce cod CAEN se trece in bilant,cel principal sau cel preponderent?

Un SRL are,conform actelor constitutive,un obiect de activitate principal si mai multe secundare.Activitatea pe care o desfasoara preponderent apartine unuia din codurile secundare.In 2013 nu a efectuat deloc activitati cf.codului principal,ci numai celui secundar.
1.Ce cod CAEN trece in bilant si alte declaratii,cel principal sau cel preponderent?
2.Are obligatia sa modifice codul principal la ONRC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 21 Mai 2024
1. Treceti codul CAEN al activitatii principale inregistrat la ONRC.
2. In momentul in care o alta activitate devine principala, modificati obligatoriu codul CAEN la ONRC.
Sa inteleg ca se poate sanctiona lipsa modificarii la ONRC?
Buna ziua, am aceeasi problema, cum ati facut?
Din cate cunosc, in situatiile financiare exista obligatia de a trece codul CAEN privind activitatea preponderentă efectiv desfăşurată.

Carpa a scris:

Buna ziua, am aceeasi problema, cum ati facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 buna ziua, vreau sa-mi deschid un srl. 1. de ce documente am nevoie? 2. ca si obiect de activitate, am inteles ca se plateste de cate obiecte iti treci, ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - activitati secundare criss1974 criss1974 Buna ziua,Vreau sa stiu daca pot infiinta un SRL cu obiect principal de activitate cod caen 4776 - pet shop,iar ca activitati secundare sa trec toate ... (vezi toată discuția)
Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)