avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am fost angajat într-o întreprindere. Apoi am făcut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am fost angajat într-o întreprindere. Apoi am făcut stagiul ...

Am fost angajat într-o întreprindere. Apoi am făcut stagiul militar, după care din nou m am angajat, fiind continuitate în munca. Acest stagiu militar se consideră vechime in munca in cazul pensionarii anticipate parțial?

Alte discuții în legătură

Perioada in care am satisfacut stagiul militar se ia in calcul la pensie? mturcu mturcu Buna ziua Stiu ca durata stagiului militar obligatoriu ( doi ani , in cazul meu ) este cnsiderata vechime in campul muncii, daca prima angajare s-a ... (vezi toată discuția)
Sc. profesională este considerată vechime la pensionare ?bună ziua . am absolvit sc profesionala in cadrul liceului nr ... Lautaru Costel Lautaru Costel Bună ziua . Am absolvit sc profesionala in cadrul liceului nr 15 industrie alimentara si extractie bucurești in perioada 1985-1987 ( 1 an și 6 luni) având ... (vezi toată discuția)
Ulm (ucenicie la locul de munca) + stagiul militar,intra in calculul pensiei limita de varsta ??? ContSters192068 ContSters192068 Am facut Scoala profesionala de 3 ani la zi tip ULM (ucenicie la locul de munca) cu practica in uzina,intre anii 1971-1974, ani in care am primit bursa,apoi ... (vezi toată discuția)