avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot cumula pensia de serviciu anticipata parțial cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot cumula pensia de serviciu anticipata parțial cu salariul în mediul privat? Ce alte posibilități exista? Contract de munca de 2-4 ore? Dacă am ieșit la pensie în anul 2021 fiind cadru militar MApN, ...

Dacă am ieșit la pensie în anul 2021 fiind cadru militar MApN, cu pensie anticipata partiala, mai pot lucra în mediul privat cu contract individual de munca? Cu stima și consideratie! Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pensie de serviciu anticipata partiala m.ap.n. hp777 hp777 Buna ziua. A. Doresc sa stiu daca o persoana cu urmatoarele stagii de vechime,atat in cadrul MApN cat si ca angajat in munca cu contract individual de munca, ... (vezi toată discuția)
Bună seara , aș avea și eu o întrebare legat de pensia anticipata ... ardelean80 ardelean80 Bună seara , aș avea și eu o întrebare legat de pensia anticipata parțial , dacă am 19 ani cotizați (lucrați) ,din care 17 ani in MApN , 1 an stagiul ... (vezi toată discuția)
Militar in rezerva - pensionare barbos barbos Sunt militar in rezerva si doresc sa aflu cand si in ce conditii pot sa beneficiez de pensie. Am vechime efectiva in M.Ap.N. de 15 ani si 3 ani scoala ... (vezi toată discuția)