avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... doresc sa deschid un cont bancar copilului meu, dar sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

doresc sa deschid un cont bancar copilului meu, dar sa nu aibe ...

doresc sa deschid un cont bancar copilului meu, dar sa nu aibe drept de retragere decat dupa decesul meu.Se poate?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:40, 14 Ianuarie 2022
Atunci deschideti-l pe numele dvs.
Când nu o sa mai fiți, copilul o sa dezbata succesiunea după dvs și o sa retragă banii.
E același lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O banca a schimbat titularul unui depozit bancar.ce pot face? cristinav2011 cristinav2011 Buna ziua! Tatal meu a decedat in luna noiembrie.Dansul avea un depozit bancar iar mama era trecuta la clauza.Astazi a fost termenul scadent al contului iar ... (vezi toată discuția)
In caz de deces- situatie bani din cont AncaRomania AncaRomania Speta: sotul moare - ca mostenitor ramane un copil dintr-o alta casatorie Intrebare: in lipsa succesiuni, sotia supravietuitoare, poate retrage bani din ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont bancar apicultorul apicultorul titularul contului bancar este decedat,daca nu are imputernicit cine poate inchide acel cont.va multumesc anticipat pt ajutor. (vezi toată discuția)