avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,problema mea este mai complicata si o sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,problema mea este mai complicata si o sa incerc pe ...

Buna ziua,problema mea este mai complicata si o sa incerc pe scurt sa explic.Am act de mostenire plus chitanta de vanzare-cumparare de la proprietar din 1990 pe un teren de 2500mp din 10.000mp.Rest 2500mp act vanzare-cumparare(fica proprietar si fiu) din 2008 plus cadastru(primul care a facut cadastru).Rest 5000mp act vanzare-cumparare(fiu proprietar si fiu)din 2011 dar cadastru facut in 2017 prin hotarare judecatoreasca.Vreau sa fac cadastru exact pe 2500mp care ii am dar expertii nu masoara corect.
In 2015 am vorbit cu o experta in cadastre si m-a tinut 4 ani sa imi faca cadastru si dupa acesti ani sa semnez niste masuratori care nu erau corecte(masuratorile nu corespund cu harta primariei inclusiv harta care o am).Acum 3 ani am vorbit cu o avocata sa dau in judecata cadastrele ca sa pot face cadastru meu corect si comform planului.Dupa 3 ani vin experti in cadastru,fac masuratori care coincid cu primele din 2015 si normal nu le semnez.Intrebarile mele sunt:
-se inregistreaza undeva masuratorile cadastrele chiar daca nu sunt semnate si bagate in primarie?daca da unde?
-ce pot face ca sa termin odata si sa fac cadastrul corect?(am pierdut oricum mult timp si bani)
- daca este sa dau in judecata ce pot da?masuratorile cadastrale?
-cum a facut al 3 Lea proprietar cadastru comform hotarari judecatoresti?
-nu inteleg cum functioneaza legea la noi esti primul proprietar dar cadastrul nu il poti face...
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat!
Cu stima si respect!

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate/act de vanzare-cumparare RamonaBG RamonaBG ce act(titlu de proprietate/actul de vanzare cumparare) este mai important in vederea realizarii unei masuratori cadastrale daca cele doua nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o nelămurire. sunt proprietar pe o suprafață ... GeorgeeNcl GeorgeeNcl Bună ziua! Am o nelămurire. Sunt proprietar pe o suprafață de teren intravilan (7.700 m). Acum 23 de ani (anul 2000) am vrut să dau o parte din ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren Sandokan20 Sandokan20 Buna seara , recent am cumparat un teren .Problema mea e urmatoarea eu m.am inteles cu cel de la care am cumparat o suprafață mai mica fata de ce a iesit in ... (vezi toată discuția)