avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate/Act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate/Act de vanzare-cumparare

ce act(titlu de proprietate/actul de vanzare cumparare) este mai important in vederea realizarii unei masuratori cadastrale daca cele doua nu coincid??
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: RamonaBG , utilizator 00:39, 23 Septembrie 2011
Cred ca ar trebui sa vina un expert autorizat sa masoare
Un expert autorizar, de fapt un expert numit de judecator a venit si a facut masuratoarea, dar el a avut in vedere doar actul de vanzare cumparare nu si titlul de proprietate, si dupa cum am spus cele doua nu coincid. Ce ar trebui s fac in acest sens?
Pai cum Dumnezeu nu coincid? Daca, in urma obtinerii TP, s-a efectuat cadastrul si s-a constatat o diferenta de suprafata acceptata de OCPI pentru intabulare (plus/minus 5% din suprafata totala inscrisa in TP), iar actul de vanzare-cumparare s-a intocmit pe suprafata corecta (rezultata in urma cadastrului si intabularii), ramane de baza actul corect (si anume cel de v-c).
este vorba despre o persoana care a vandut mai mult decat avea pe TP, de aceea nu coincid cele 2.. acea persoana a mituit mai multe persoane de a facut acel act si acum eu trebuie s demonstrez ca a vandut mai mult si ca imi incalca proprietatea.. nu prea am reusit in 6 ani pt ca banii cumpara absolut orice chiar si justitia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,problema mea este mai complicata si o sa incerc pe ... vsymalina vsymalina Buna ziua,problema mea este mai complicata si o sa incerc pe scurt sa explic.Am act de mostenire plus chitanta de vanzare-cumparare de la proprietar din 1990 ... (vezi toată discuția)
Extras cf sau titlu de proprietate? iuli113 iuli113 daca pe extrasul cf scos de la o.c.p.i apare o parcela cu o suprafata de 4535 mp2 si pe titlu de proprietate dat de la primarie apare 4500 mp2 care este corect ... (vezi toată discuția)