avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde pot face reclamație dacă cineva face alcool ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde pot face reclamație dacă cineva face alcool ilegal gen ...

Unde pot face reclamație dacă cineva face alcool ilegal gen tarire sau vin
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:07, 17 Ianuarie 2022
Puteti sesiza oficial autoritatea sanitara si garda de mediu locala
Puteti sesiza politia, primaria si ANAF in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui reclamata 50 % din populatia rurala..Dvs sunteti suparat ca nu va face o reducere sau care e problema?Daca aveti informatii ca face in cada vodka si o comercializeaza punand in pericol sanatatea publica e o problema daca face pt consum propriu e alta situatie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se reclama un service auto? FrauD FrauD Buna ziua, Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam un service auto, pentru ca functioneaza fara autorizatie? Va rog sa nu imi spuneti ca la politia locala, ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)
Creșterea unui număr mai mare de porci în gospodarie Angelescu lilica Angelescu lilica Daca exista o norma sau regulament sa cresti mai multi porci intr-o gospodarie (cati porci ai voie sa cresti )daca ,e nevoie de autorizatie Unde ar trebui sa ... (vezi toată discuția)