avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Frauda distrigaz .Bună seara , sunt chemata în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Frauda distrigaz .Bună seara , sunt chemata în judecata pentru plata sumei de ...

Bună seara , sunt chemata în judecata pentru plata sumei de 20000 lei ca despăgubire către distrigaz în urma asa zisei aranjare a contorului de gaz , asa spun ei , l-au luat și spun ca l-au dus la verificat , tot la ei , constatând ca de fapt s-a umblat în el , s-au schimbat sigiliile capacul ..... contorul este în strada , nu la mine în curte . A trecut cineva prin asa ceva ? Cum ați procedat ?
Cel mai recent răspuns: Raluca Petrica , utilizator 22:06, 1 August 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc
Vă puteți apăra invocând faptul că, constatarea faptei nu a fost făcută conform reglementărilor legale, la fața locului fiind necesar a fi chemat un polițist.
Buna seara! Cum a decurs cazul va rog. Ma aflu intr-o situație similara. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire contor gaz, probleme nahi nahi buna seara.acum o luna am fost sunat de un reprezentant al agentiei de furnizare a gazelor naturale,pt a schimba contorul de gaz. M am prezentat la data la ... (vezi toată discuția)
Distrigaz - contor infundat de la frig. cum se va calcula consumul anterior? mariafusu mariafusu As dori sa ma informati ,un angajat de la Distrigaz Brasov a venit si mi-a schimbat contoaru de caz care este instalat la parter in scara blocului linga usa ... (vezi toată discuția)
Acuzatie consum fraudulos gaze. cristiene cristiene Sunt acuzat pe nedrept de consum fraudulos gaze naturale Saptamana trecuta ianuarie 2012 au venit reprezentantii companiei de gaze pt a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)