avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Dupa incetarea perioadei de crestre copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Dupa incetarea perioadei de crestre copil de 2 ani, ...

Buna ziua,
Dupa incetarea perioadei de crestre copil de 2 ani, ca sa primesc stimulentul de insertie, trebuie sa fiu incadrata cu program de lucru de 8 ore zilnic sau se poate si part-time? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Chingarugabriela , utilizator 15:06, 15 Ianuarie 2022
Se poate și cu timp partial.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se poate beneficia de stimulent de insertie pana la ... rodica05 rodica05 Buna ziua, se poate beneficia de stimulent de insertie pana la 3 ani la revenirea din ccc mai devreme cu 60 zile de a face copilul 2 ani daca la incetarea ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la munca inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului florinastoica florinastoica Buna ziua, am nascut pe 04.09.2015, am contractul suspendat conform legii, din 16.10.2015, la finalul celor 42 zile de lauzie. Doresc sa stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)
Despre suplimentul de inserție Cerasela 12 Cerasela 12 Bună ziua. As dori și eu dacă ma poate ajuta cineva cu un răspuns sigur.. Copilul meu pe data de 9×noiembrie face 2 ani... Din auzite știu ca dacă ma ... (vezi toată discuția)