avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie, doresc sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie, doresc sa construiesc ...

Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie, doresc sa construiesc un balcon deoarece locuiesc la parterul unui bloc si nu am unde sa imi usuc rufele sau sa pot depozita, plus ca acel spatiu nu are vizibilitate si cam se poate intra in casa pe acolo daca sparge cineva geamul. Am depus actele pentru obtinerea certificatului de urbanism. Am primit certificatul de urbanism si am inceput sa alerg dupa autorizatii, le-am strans pe toate, iar la final am aflat ca trebuie sa fac o cerere prin primarie catre prefectura bucuresti pentru a primii cota indiviza, 'ordin de prefect', spatiul unde voiam sa contruiesc balconul si care imi este alocata in actul de proprietate ca coproprietar, pentru care platesc si impozit, plus ca nu imi este necesar tot, ci cam 5-6mp. Am facut si acest lucru, si am oferit toata documentatia ceruta pentru dosar, numai ca raspunsul celor de la prefectura a fost sau mai bine zis mi-au impus ca eu sa platesc creditul ipotecar facut pentru a obtine aceasta cota indiviza, mentionez ca am aprobarea bancii pentru a primii aceasta cota indiviza invocand dispoziitile din art 36 alin 2 din legea fondului functiar 18/1991. Ce pot face? Prefectura nu mi-a invocat nici un articol, nici o lege ci doar impunerea de a platii creditul ipotecar. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Uscatoriile scarii anca74 anca74 Buna ziua.Locuiesc impreuna cu sotul meu intr-un apartament cu 2 camere la parterul unui bloc din bucuresti, fara balcon , pana sa nasc copilul, respectiv acum ... (vezi toată discuția)
Dovada detinere folosinta teren aferent balconului Daria8 Daria8 Buna dimineata. Vreau sa cumpar cu un credit ipotecar un apartament situat la parterul unui bloc. Acest apartament are construit, cu toate actele si ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului mariafusu mariafusu Am mai pus intrebari in legatura cu uscatoria dar totus nu inteleg ,daca la un bloc cu 4 nivele exista cite o uscatorie la fiecare nivel ,fiind 4 apartamente ... (vezi toată discuția)