avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscatoriile scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscatoriile scarii

Buna ziua.Locuiesc impreuna cu sotul meu intr-un apartament cu 2 camere la parterul unui bloc din bucuresti, fara balcon , pana sa nasc copilul, respectiv acum 2 ani nu am avut nevoie de uscatoria blocului deaorece uscam rufele pe un uscator la bucatarie dar intre timp a venit baiatul pe lume si am avut nevoie si de uscatorie .k. am uscat rufele la spalatoria scarii pana de curand cand alti vecini mai binevoitori cu dna. administrator au inceput sa emita pretentii si ei la spalatorie chiar daca dansii au si cate 2 balcoane pe care si le-au inchis si acum le folosesc ca spatiu de locuit .Am inteles ca sunt si ei indreptatiti desi eu nu am nici macar un balcon unde sa usuc rufele si ganditi-va ca nu e usor cu un copil mic dar aici este e problema pe care nici unul nu vrea sa o rezolve |: dna administrator in perioada in care eu am inceput sa o intreb acum 2 ani de ce nu putem folosi uscatoriile blocului deoarece sunt, pe langa spalatoria unde se usuca rufe, si alte 2 uscatorii dansa le-a inchiriat la doamne din scara -prietene ale dansei, cu contract de inchiriere prelungit anual fara a cere si parerea noastra . Va reamintesc ca pana de curand am uscat rufele la spalatorie dar acum dna. administrator vrea sa ne dea voie doar 1 zi si jumatate in care sa punem rufele sus si daca voi continua sa usuc rufe mai mult in casa decat la uscatorie voi periclita sanatatea baietelului intrucat sunt nevoita sa tin geamul deschis la bucatarie si e foarte frig in casa.Cum pot determina eliberarea si celorlalte doua uscatorii care sa devina astfel utilizabile in scopul in care au fost create si nu spatii de depozitare. |Exista legislatie in sensul asta care ma poate ajuta? sperand ca ma veti ajuta, va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 23:40, 4 Ianuarie 2010
pentru acea uscatorie toti din bloc platesc o cata indiviza,deci toti aveti aceleasi drepturi,dupa cate inteleg dumneavoastra sunteti iritata de ce celelalte uscatorii au fost inchiriate,de ce nu faceti la fel ?
cum zicea si sacalul09 toti absolut toti locatarii unui bloc platesc cota indiviza si absolut toti trebuie sa aiba acces la uscatorie , iar daca uscatoria a fost inchiriata trebuia sa se faca o sedinta si sa fie toti locatarii deacord cu inchirierea uscatoriei.Apropo ce se face cu banii din inchirierea uscatoriei , ce ati stabilit sa se faca cu ei? Fa o sesizare la primarie. Fa in fiecare luna cate una daca nu ajungi la o intelegere cu administratorul si dupa cateva luni de plimbari va veni la tine smerit(ti-o zic din experienta) nu se poate astfel cu asemenea ticalosi care se cred zeii blocurilor dar de fapt sunt simpli angajati. BAFTA
inchirierea oricaror spatii comune se poate face cu acordul si al comitetului executiv dar in acelasi timp foarte importanta va putea fii considerata decizia celor ce ar putea fii afectati de anumite alte activitati ce ar putea avea loc in spatiile respective , parerea mea
utilizarea tuturor spatiilor comune va putea fii facuta de oricare membru al asociatiei daca nu se schimba functionalitatea respectivului spatiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? daneza_eu daneza_eu uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului mariafusu mariafusu Am mai pus intrebari in legatura cu uscatoria dar totus nu inteleg ,daca la un bloc cu 4 nivele exista cite o uscatorie la fiecare nivel ,fiind 4 apartamente ... (vezi toată discuția)
Folosire uscatorie bloc valimasi valimasi Buna ziua,in urma unei HCL,toate uscatoarele de rufe din exteriorul blocurilor au fost taiate de reprezentantii primarieie din orasul in care ... (vezi toată discuția)