avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va multumesc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va multumesc

am fost la politie astazi de dimineata si asa cum scrie si in art 208 este bagat la talharie dupa ce sau fa cercetari in prealabil a recunoscut fapta care a facuto dar am si un martor cheie domnul de la bariera care se afla la lucru a vazut toata scena si dupa cate am inteles a dat si o declaratie cu tot ce sa intamplat dar inca o data va multumesc si de acum stiu ce am de facut in privinta cumnatului am fost sfatuit de persoane competente de problema mea.

Alte discuții în legătură

Furt la ora 22;30 sorinel99 sorinel99 a seara am iesit de la munca si la bariera am fost aprit si tras afara din masina de cumnatul meu care mia luat masina e adevarat ca nu e transcrisa pe numele ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de talharie dumutaadrianred dumutaadrianred buna ziua.....sunt din targu mures si am avut neplacerea sa fiu acuzat de talharie pe nedrept.totul incepe de la un furt pe care eu nu l-am facut.a fost ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la politie pentru zgariat masina Anca22 Anca22 Buna ziua Am avut doua incidente (pe primul il uitasem complet daca nu mi se reamintea la intamplarea celui de-al doilea ) cu un ins ce locuieste intr-un ... (vezi toată discuția)