avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Unde as putea Ordinul de ministru prin care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Unde as putea Ordinul de ministru prin care mi s-a ...

Buna ziua. Unde as putea Ordinul de ministru prin care mi s-a acordat in 2015 titlul stiintific de doctor cu gradul I in invatamint
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:32, 15 Ianuarie 2022
Vedeți acest link
[ link extern ]
Multumesc, dar OM prin care titlul de doctorat s-a echivalat cu gradul I. Asta s-ar putea gasi on-line?
O.M.E.C.T.S. nr. 5561/2011
[ link extern ]
Si personal, asa ca la titlul de doctor? Pentru fiecare cind l-a dat?
Întrebați la Ministerul Educației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctorat - echivalare și spor Valentin Ionescu Valentin Ionescu Dacă doctoratul este echivalat cu gradul I se mai plătește și sporul? (vezi toată discuția)
Titlul stiintific de doctor 2018 Silaghi Diana Silaghi Diana Buna ziua Sunt profesoara, am obtinut in acest an titlul stiintific de doctor in domeniul in care predau, nu am inteles prea corect daca , in urma echivalarii ... (vezi toată discuția)
Echivalare doctorat cu definitivat Emese Grosz Emese Grosz Sunt titulara in invatamant cu nota 9 la titularizare obtinuta in 2019 si cu post titular fara definitivat. Imi pot echivala doctoratul cu definitivatul iar ... (vezi toată discuția)