avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am 2 copii, din 2 casnicii. As dori sa fac un depozit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am 2 copii, din 2 casnicii. As dori sa fac un depozit bancar ...

Am 2 copii, din 2 casnicii. As dori sa fac un depozit bancar doar unuia dintre ei, cu drept de retragere doar dupa decesul meu. Este posibil?
Depozitul nu trebuie sa intre la succesiune.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:06, 15 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal nu-i posibil. Fără actul sucesoral de la notar nu va putea retrage banii din bancă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire cont bancar Lauramoro Lauramoro O prietena are o problema destul de \"ciudata\":i-a murit socrul acum vreo 2 luni si familia nu a facut inca succesiunea. Socrul avea la o banca un depozit de ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)