avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Doresc sa ma ajutați în următoarea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Doresc sa ma ajutați în următoarea speta: La data ...

Bună ziua,
Doresc sa ma ajutați în următoarea speta:
La data de 01.05 2021 m-am pensionat din cadrul MAI la limita de varsta, 55 ani - pensie militara
Anterior am lucrat ca civil 16 ani și 8 luni.
Intrebare:
Pot sa depun dosarul pentru pensie civila pentru anii lucrați ca civil(16 ani și 8 luni)??
Va mulțumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:09, 15 Ianuarie 2022
La implinirea varstei de 65 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata Lăcătuș Florin Lăcătuș Florin Dacă în 2021 am vârsta de 55 de ani, am lucrat efectiv 35 ani din care 16 la grupa 1 de munca(se scad 8 ani din vârstă standard de pensionare de 65 ani), ... (vezi toată discuția)
Cand pot depune dosarul pentru pensie? bulai.ironim bulai.ironim Ma numesc Bulai Ironim. Sunt nascut in 09.05.1952. Am lucrat in Brasov dupa cum urmeaza: Am lucrat ca lacatus din 15.04.1969-2004 la aceeasi intreprindere. ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta ContSters183851 ContSters183851 Beneficiez de pensie de invaliditate din 28.07.2010 si doresc sa stiu cand voi trece la pensie pentru limita de varsta. -nascut iulie 1967 -am lucrat ca ... (vezi toată discuția)