avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot colabora cu firma in variata PFA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot colabora cu firma in variata PFA?

Buna ziua! Sant administrator al unui srl ne infiintat de catre mine in anul 1998 cu parte de 55% sant angajat in cadrul firmei ca gen.manager. Firma are activitate complexa de la comert la servicii. Pe linia de servicii se include mentenanta si reparatii de echipamente. in regim ambulant ..la sediul clientului.. Din cauza lipsei de forta de munca calificata sant nevoit ca sa ma implic cat mai des in aceste activitati de service . Intrebare - pot colabora cu firma in variata PFA ? Mentionez ca am 30 de ani vechime in meseria de technician de intretinere cu acte in regula....Pot factura interventiile catre firma mea? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - srl-d BiancaFlorea BiancaFlorea Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma care va avea ca domeniu de activitate: mentenanta calculatoare( reparare calculatoare, intretinere retele si ... (vezi toată discuția)
Una sau douã case de marcat???? alexO1 alexO1 Buna seara, va rog sa ma lamuriti cu ceva......am un pfa (nou infiitat) cu activitate principala repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice si am ... (vezi toată discuția)