avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri salariale ...

Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri salariale se aplica ? ( Lucrul cu substanțe toxice , periculoase / freoni etc / lucrul la înălțime .. Care ar fi legile respective ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 17 Ianuarie 2022
In sectorul privat, sporurile sunt acordate in baza c.i.m., a c.c.m. aplicabil sau a Reg.Intern.
Este sector de Stat , mulțumesc.
Ce sector de activitate, respectiv învățământ, sănătate și asistență socială, cultură, diplomație, justiție, administrație, de către instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională ?
Sănătate
Vedeți HG nr. 153/2018 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexa nr. II la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, precum și a condițiilor de acordare a acestuia, pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Sănătate și asistență socială"
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor in domeniu bugetar Codrina.01 Codrina.01 Lucrez in mediu umed abur sulf parafina..Nu primesc spor!In ce conditi se primeste spor in domeniu acesta si ce categorie?multumesc (vezi toată discuția)
Conditii de obținere a sporului pentru conditii vatamatoare si periculoase Stelutica Stelutica Buna ziua! Lucrez in învățământul primar de 22 de ani.Săptămâna trecută am aflat de pe rețelele de socializare, ca angajatii ministerului educatiei ... (vezi toată discuția)
Acordare spor conditii vatamatoare emar emar Buna ziua. Am revenit in oct 2017 din concediu ingrijire copil la vechiul loc de munca. Mi s.a facut reâncadrarea potrivit legii 153/2017 insa in decizie nu ... (vezi toată discuția)