avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua am o rugăminte cum ar trebui să procedez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua am o rugăminte cum ar trebui să procedez dacă mau ...

Bună ziua am o rugăminte cum ar trebui să procedez dacă mau dat afară de la locul de muncă și nici în momentul de față nu mi s-a spus dacă mai sunt angajată. De o luna jumate mă tot duce cu vorba de pe azi pe mâine că mă întorc la munca dar nimic. Ce să fac?
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
Caluelena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 17 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la ITM si verificati care este situatia c.i.m. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma obliga sa-mi dau demisia! mariabc mariabc Buna seara, problema mea e mai lunga si mai delicata, dar pe scurt: am fost in concediu medical (PE BUNE :) ) cam 1 luna si jumatate, timp in care ... (vezi toată discuția)
Reclamatie Cimisaru Cimisaru Timp de 6 luni de zile am fost în concediu medical cu prelungire de la comisie din data de 15. 05.2019 până în data de 5.11.2019.In data de 4 noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Dreptul salariatei la întoarcerea din ccc. am nevoie de un sfat, ... Albilaura Albilaura Dreptul salariatei la întoarcerea din ccc. Am nevoie de un sfat, va rog. Eu sunt în ccc de 1 an și 5 luni. Locul de munca unde sunt este doar pentru o ... (vezi toată discuția)