avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua.sunt născută la12.07.1962 și am 30 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.sunt născută la12.07.1962 și am 30 ani vechime ...

Bună ziua.sunt născută la12.07.1962 și am 30 ani vechime în câmpul muncii.as putea ieși anticipat la pensie? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Loredana Șerban , Consultant resurse umane 19:19, 18 Ianuarie 2022
Nu îndepliniți stagiul complet de cotizare; pentru limita de vârsă acest stagiu este de 32 de ani și 9 luni, la care se mai adaugă o perioadă de penalizare pentru perioada pe care o mai aveți de parcurs până la limita de vârstă, respectiv octombrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata fara penalizare catalinaelenavochita catalinaelenavochita mama mea e nascuta in August 1961, activez in campul muncii de 32 de ani. Varsta standard de pensionare este 62 ani si 1 luna. Are grupa a II-a care-i reduce ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Achim Maria Achim Maria Sunt nascuta in 20.08.1962 acum am 38 ani in campul muncii cand pot sa ies anticipat la pensie si cu cat penalizare. Multumesc. (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie diverse diverse Buna. O persoana care are 30 de ani si 9 luni in campul muncii (fara grupe sau altele), femeie, nascuta in anul 1955, la ce varsta poate iesi la pensie? (vezi toată discuția)